Skip to Content

Om Hurtig Lån

Tilføjet af • 24. april 2018 Website: gratis-info.dk

Leder du efter et lån som du skal bruge til at købe noget nu og her, eller leder du efter et forbrugslån til et større køb? Du kan i dag tage et hurtig lån online uden at stille sikkerhed på nogen måde. Dog er det ikke alle lånefirmaer der låner penge ud uden at du skal vise lønsedler eller lignende. Men de fleste steder du kan ansøge om lån online, kan du gøre det på dit glatte ansigt.

Det eneste det kræver er at du ikke er registreret i RKI eller andre debitor registre. Hvis du bliver godkendt til et lån online, så kan du underskrive med dit NEM ID. Det bliver næsten ikke lettere så.

Der findes flere forskellige lånetyper, og de mest kendte er forbrugslån, kviklån og Minilån. Disse er også kendt under navnet hurtiglån eller kviklån. De er blevet meget udbredt, da mange mennesker har brug for mindre lånebeløb i korte perioder, og derfor ansøger om disse typer lån. Det kan være at man står på en musikfestival og lige skal bruge lidt ekstra penge, og derfor ansøger man om et hurtig lån online, evt. over mobilen med det samme, og får svar inden for meget kort tid. Disse typer lån kan du få udbetalt samme dag, eller senest dagen efter. Derfor navnet hurtig lån, Kviklån eller Minilån.

Stemmer:
Hvem har stemt Steen Nielsen

Besøg siden 0 kommentarer

Ingen kommentarer til “Om Hurtig Lån” Leave a reply ›

Leave a Reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>