Skip to Content

Alle historier i kategorien ‘Politik’

Surf-Skolen.dk

Tilføjet af • 9. juni 2014

surf-skolen.dk - Nogen gange kan det være svært at finde det man søger efter på nettet, og hvis det ikke var for søgemaskinerne så ville det formentlig være endnu sværere! Derfor har vi lavet en henvisnings side hvor vi vil komme med ...

Læs mere Besøg siden 0 kommentarer

Center for Frihed

Tilføjet af • 18. juni 2013

center-for-frihed.dk - Center for Frihed er en dansk blog skabt af udvekslingsstuderende i Danmark. Alt indholdet omhandler på den eller eller anden måde liberalisme og frihed. Hop forbi og bliv inspireret!

Læs mere Besøg siden 0 kommentarer

Politiker blogs

Tilføjet af • 14. juni 2013

blogdesign.dk - De lokale politikere skal bruge blogs som en del af valgkampen. I hvert fald hvis du spørger blogger og online marketing konsulenten Lars Bachmann.

Læs mere Besøg siden 0 kommentarer

SF genbruger fattig Carina

Tilføjet af • 5. januar 2012

politiken.dk - Det er nu kommet frem at SF allerede i 2008 brugte "Fattig Carina" som eksempel i fattigdomsdebatten, og det kan derfor næppe være en fodfejl fra SF's side, at de valgte at bruge hende igen.

Læs mere Besøg siden 0 kommentarer

Rige får 3,4 milliarder i socialhjælp

Tilføjet af • 25. december 2011

ekstrabladet.dk - EB.dk skriver i dag at staten bruger 3,4 milliarder om året lå forskellige ydelser til landets rigeste, selv om nogle af dem har bedt om ikke at modtage f.eks pension.

Læs mere Besøg siden 0 kommentarer

Fødvareminister Mette Gjerskov kaldt minister so

Tilføjet af • 22. december 2011

ekstrabladet.dk - Naboen til fødevareminister Mette Gjerskov, har fået skrevet luder og minister so, på gavlen af sit hus. Det er rystende at nogle kan finde på det, uanset hvad man mener om hende.

Læs mere Besøg siden 0 kommentarer